FUNKTION

Flere regnskaber i samme Faktura-Boks

Faktura-Boks kan indeholde bilag fra flere regnskaber. Hvert regnskab kan have sin egen særskilte kontoplan, kreditorer, afdelinger og projekter. Det er også muligt at anvende samme kontoplan flere regnskaber imellem. Med rettighedsstyring sikres det at brugerne kun kan se de bilag de har ret til at se. Bogholderen der skal kunne se bilag fra flere forskellige regnskaber, har den mulighed i Faktura-Boks, da alle bilag ligger i samme Faktura-Boks.

Med Faktura-Boks har din virksomhed mulighed derved mulighed for at have ét system til alle leverandørfakturaer, dokumenter og andre bilag selvom virksomheden består af flere afdelinger eller regnskaber.

Herunder kan du se eksempler på hvordan det fungerer i praksis.

Oplysninger ses på konteringslinjen til fakturaen

Brugeren får en daglig mail, hvis vedkommende har dokumenter til godkendelse. Når du logger ind i Faktura-Boks lander du i din egen indbakke. Når du åbner bilaget vil du på linjen se oplysninger om eventuel regnskab, afdeling, art, konto eller projekt, alt efter hvad der er vigtigt i jeres virksomhed.
Billedet herunder viser et eksempel på linje.

Hvis kreditoren er udfyldt med en standardkonto vil linjen være udfyldt på forhånd.

En del af en konteringslinje i Faktura-Boks

Information om regnskab og kreditor findes i hovedoplysningerne til fakturaen

Hovedoplysningerne til fakturaen vises i Faktura-Boks i højre side modsat billedet af fakturaen. Her vil stå oplysninger om regnskab, kreditor/leverandør oplysninger og andre vigtige oplysninger til fakturaen stå.

Hvilke felter der skal stå i denne side og på konteringslinjen kan sættes op præcis som I ønsker det. Vi har dog en standardmodel vi går ud fra. 

 

Del af visning af oplysninger om fakturaen i Faktura-Boks.

Er du interesseret i en gennemgang af de mange funktioner i Faktura-Boks, så ring til os på 7440 3661 eller kontakt os her

F-Boks ApS har siden 2006 udviklet og drevet Faktura-Boks, som er et system til elektronisk fakturahåndtering. Faktura-Boks anvendes af små, mellemstore og store virksomheder i mange forskellige brancher og kan skræddersys til den enkelte kunde.

F-Boks ApS
Stenager 2
6400 Sønderborg

Telefon: 7440 3661
e-mail: info@faktura-boks.dk

CVR: 33595026
EAN: 5790001688875

Socialt frikort logoF-Boks ApS anvender praktikanter via Sønderborg Kommune.

Socialt frikort logoF-Boks ApS er certificeret som socialt ansvarlig virksomhed 2024