Om F-Boks

F-Boks ApS har siden 2006 udviklet og drevet Faktura-Boks, som er et system til elektronisk fakturahåndtering. Faktura-Boks anvendes af små, mellemstore og større virksomheder i mange forskellige brancher og kan skræddersys til den enkelte kunde. Kontakt os for at høre mere eller se referencer

F-Boks ApS består af et dansk servicecenter med 7 fleksjob ansatte, en udvikler og 3-4 praktikanter fra Sønderborg Kommune, der kontrollerer PDF-fakturaer. Den daglige ledelse står Bodil Gregersen og Lena Blad Larsen for. F-Boks ApS er en familie drevet virksomhed, der ejes af familien og udvikler Christian Wellnitz. Bodil Gregersen har mere end 20 års erfaring med digitalisering – både som projektleder på Danfoss, sælger og som ekstern digitaliseringskonsulent.

CEO i Faktura-Boks, Bodil Gregersen, er en af pionererne indenfor elektronisk fakturahåndtering. Allerede tilbage i år 2000 implementerede hun scanningslæsning af leverandørfakturaer hos Danfoss. Hun har sidenhen etableret workflow løsninger i virksomheder som Sauer-Danfoss, Lemvigh-Müller, Vestas, Hede Danmark og Skousen koncernen. I 2006 udviklede Bodil Gregersen Faktura-Boks konceptet, hvor data ligger i skyen, så selv mindre virksomheder kan blive digitaliseret.

I denne video præsenterer CEO Bodil Gregersen sig selv. Se video

F-Boks ApS har siden 2006 udviklet og drevet Faktura-Boks, som er et system til elektronisk fakturahåndtering. Faktura-Boks anvendes af små, mellemstore og store virksomheder i mange forskellige brancher og kan skræddersys til den enkelte kunde.

F-Boks ApS
Stenager 2
6400 Sønderborg

Telefon: 7440 3661
e-mail: info@faktura-boks.dk

CVR: 33595026
EAN: 5790001688875

Socialt frikort logoF-Boks ApS anvender praktikanter via Sønderborg Kommune.

Socialt frikort logoF-Boks ApS er certificeret som socialt ansvarlig virksomhed 2024