Sådan kommer du i gang med Faktura-boks

Introtekst til siden – mangler

Sådan starter vi en kunde op

Vi arbejder altid med personlige tilbud. Brug vores kontaktformular eller ring os op på tlf. 74 40 36 61 for at høre mere og få et tilbud.

Vi tilbyder en halv times gennemgang, hvor du kan se og opleve Faktura-Boks. Det kan give dig en forståelse af, hvad vi kan tilbyde lige netop din organisation.

 Gennemgang af Faktura-Boks

Forinden gennemgangen sender vi en mail med en invitation til et virtuelt møde over Microsoft Teams. Her viser vi Faktura-Boks frem og hører om din hverdag. På den måde kan vi bedst tilbyde den bedste løsning.

Formålet ved gennemgangen er, at du også har set og oplevet Faktura-Boks, inden du tager stilling til, om du vil være kunde hos os.

Pris og tilbud

Efter en gennemgang, sender vi et personligt tilbud pr. mail.
Prisen på en Faktura-Boks består af to ting:

1) En etableringspris.

2) Foruden etableringsprisen, får du en leasingpris. Det er en pris pr. måned beregnet ud fra dit udgangspunkt – dvs. antal bilag, du har. Vi fakturerer pr. kvartal. På første faktura er 3 måneders leasingpris, som du betaler forud.

Kontrakt

Når du har accepteret tilbuddet, sender vi dig en kontrakt, der skal underskrives.

Derefter sender vi dig en arbejdsliste med de data, vi skal bruge for at kunne oprette en Faktura-Boks til din organisation. Vi opretter en mail hos os, hvortil PDF-bilag kan sendes til.

Du kan vælge at videresende jeres faktura-mail til vores mail, hvis din organisation har sådan en, eller give jeres leverandører besked om, at de kan sende direkte til jeres Faktura-Boks mail.

Overførsel af data

Vi skal bruge oplysninger om de brugere, der skal oprettes i Faktura-Boks. Det inkluderer fornavn, efternavn, initialer eller medarbejdernumre samt email. Oplysninger om kontoplan og kreditorer afhænger af, hvilket økonomisystem din organisation anvender.

Opstartsmøde

Når vi er klar til at sætte i gang, aftaler vi et Teamsmøde, og at du sender 10-20 dokumenter til jeres Faktura-Boks mail. Det skal være bilag, der kan overføres til jeres økonomisystem. Ved opstartsmødet godkender vi nogle bilag og tester integrationen til dit økonomisystem. Integrationen til økonomisystemet etableres via en token eller et møde med en konsulent. Det afhænger af, hvilket ERP-system der anvendes. Og så er du i gang.

Du får en kontaktperson hos os i den første tid. Ret hurtigt kan du bruge supportknappen i Faktura-Boks eller skrive til os pr. mail.

Individuelle tilretninger

Faktura-Boks kan tilpasses, så det passer dit behov.

Det kan fx være, at du anvender en række dimensioner, regnskab, afdeling, bærer, formål eller egne varenumre. Her kan vi via en konverteringstabel oversætte leverandørens varenr. til jeres eget. Så er det jeres eget varenummer, der sendes med den godkendte faktura til jeres ERP-system.

Det aftales på opstartsmødet, hvordan Faktura-Boks skal rettes til.

Support

Du har gratis dansk support, når du anvender Faktura-Boks. Det har du for at vi får rettet eventuelle fejl, så du får den mest optimale løsning. 

Hvis du oplever fejl, kan du bruge supportknappen i Faktura-Boks, hvor du kan rapportere fejlen, og derefter kan du selv rette fejlen i Faktura-Boks og derved arbejde videre uden at skulle vente på os.

Sådan starter vi en kunde op

Vi arbejder altid med personlige tilbud. Brug vores kontaktformular eller ring os op på tlf. 74 40 36 61

En halv times gennemgang, hvor du kan se og opleve Faktura-Boks, giver en forståelse af hvad vi kan tilbyde.

Gennemgang af Faktura-Boks

Vi sender en mail med en invitation til et virtuelt møde over Microsoft Teams. Her viser vi Faktura-Boks frem, hvor vi hører om din hverdag.

På den måde kan vi bedst tilbyde den bedste løsning.

Hvor du også har set og oplevet Faktura-Boks inden du tager stilling til om du vil være kunde hos os.

Pris og tilbud

Efter en gennemgang, sender vi et tilbud pr. mail. Vi har en etableringspris som er blevet mindre med årene. Opstartsprisen er nødvendig for at du kommitter dig til systemet. Det er vores opfattelse.

Prisen pr. måned er en leasing omkostning, beregnet ud fra dit udgangspunkt – antal bilag. Vi fakturerer pr. kvartal. På første faktura er 3 måneders leasingpris, så du betaler forud.

Kontrakt

Når du har accepteret tilbuddet, sender vi dig en kontrakt der skal underskrives.

Derefter sender vi dig en arbejdsliste med de data vi skal bruge for at kunne oprette en Faktura-Boks til din organisation. Vi opretter en mail hos os, hvortil PDF-bilag kan sendes til.

Du kan vælge at videresende jeres faktura@ mail, hvis din organisation har sådan en til vores mail eller give jeres leverandører besked om at de kan sende direkte til jeres Faktura-Boks mail.

Overførsel af data

Vi skal bruge oplysninger om de brugere der skal oprettes. Fornavn, efternavn, initialer eller medarbejdernumre og brugerens email. Oplysninger om kontoplan og kreditorer afhænger af hvilket økonomisystem din organisation anvender.

Opstartsmøde

Vi aftaler et teamsmøde og at du sender 10-20 dokumenter til jeres Faktura-Boks mail. Det skal være bilag der kan overføres til jeres økonomisystem. Ved opstartsmødet godkender vi nogle bilag og tester integrationen til dit økonomisystem. Integrationen til økonomisystemet etableres via en token eller et møde med en konsulent. Det afhænger af hvilket ERP-system der anvendes. Og så er du i gang.

Du får en kontaktperson hos os i den første tid. Ret hurtigt kan du bruge supportknappen i Faktura-Boks eller skrive til os pr. mail.

Individuelle tilretninger

Faktura-Boks kan tilføjes en masse tilretninger alt efter dit behov.

Det kan være at der anvendes en række dimensioner, regnskab, afdeling, bærer, formål, eller jeres egne varenumre anvendes. Her kan vi via en konverteringstabel oversætte leverandørens varenr. til jeres eget. Så det er jeres eget varenummer der sendes med den godkendte faktura til jeres ERP-system.

Det aftales på opstartsmødet, hvordan Faktura-Boks skal rettes til.

Support

Du har gratis dansk support, når du anvender Faktura-Boks. Det har du for at vi får rettet eventuelle fejl. Hvis du skulle betale for at give feedback, ville vi intet få at vide.

Hvis du oplever fejl, kan du bruge supportknappen i Faktura-Boks, rapportere fejlen og derefter kan du selv rette fejlen i Faktura-Boks og derved arbejde videre uden at skulle vente på os.

Vores filosofi er, at du skal kunne klare så meget som muligt selv i Faktura-Boks. Du kan fx selv oprette flere regnskaber og de brugere du ønsker. Vi får besked om det. Typisk skal du lige vide hvordan, og derfor kan du anvende supportknappen eller sende en mail til os. Vi arbejder ikke med brugervejledninger, da Faktura-Boks er intuitiv at anvende. Det er målet. 

Vi arbejder altid med personlige tilbud.

Kontakt os og aftal en gennemgang af, hvordan du kommer i gang med Faktura-Boks.

F-Boks ApS har siden 2006 udviklet og drevet Faktura-Boks, som er et system til elektronisk fakturahåndtering. Faktura-Boks anvendes af små, mellemstore og store virksomheder i mange forskellige brancher og kan skræddersys til den enkelte kunde.

F-Boks ApS
Stenager 2
6400 Sønderborg

Telefon: 7440 3661
e-mail: info@faktura-boks.dk

CVR: 33595026
EAN: 5790001688875

Socialt frikort logoF-Boks ApS anvender praktikanter via Sønderborg Kommune.

Socialt frikort logoF-Boks ApS er certificeret som socialt ansvarlig virksomhed 2024