Splitte – fast udkontering

Splitte funktion, der effektiviserer hvor en faktura skal konteres på samme måde hver gang.

Problemstilling:

Der modtages en faktura der vedrører forsikring. Denne faktura skal splittes – deles ud på flere forskellige projekter med forskellige omkostningstyper. Det kan tage lang tid at udfylde alle linjerne i forbindelse med kontering, samtidig med at det kan føles som en træls arbejdsopgave. Især hvis der er flere at disse fakturaer. Det kan også være hvis linjerne skal konteres med og uden moms. Vigtigheden er at det er noget der skal gøres på samme måde hver gang, hvor det kun er beløbet på linjerne der kan variere. 

 

Løsning i Faktura-Boks:

Kunden opretter 5 linjer med leverandørens CVR, projektnr., omkostningstype/art og godkender i en tabel.  Når fakturaen modtages i Faktura-Boks med det CVR som står i tabellen, er linjerne udfyldt som tabellen. Leverandørens CVR er så at sige nøglen til tabellen.

Når fakturaen modtages skal der kun indtastes beløb på de 4 linjer. Derefter kan fakturaen godkendes. Brugeren udgår derved en masse tastearbejde, den trælse del af det administrative arbejde og kan nemt få godkendt fakturaen, hvor den er delt som ønsket.

Funktionen kan med fordel også bruges på fakturaer, hvor der er forskellige momssatser på linjerne eller ved husleje der altid på samme måde skal deles ud på flere afdelinger.

 

Vi har sammen med vores partnere fokus på små og mellemstore virksomheder, som vi hjælper med nem fakturahåndtering.

Kontakt os:
F-Boks ApS – Stenager 2 – 6400 Sønderborg
Telefon: 74403661
e-mail: info@faktura-boks.dk
CVR: 33595026 EAN: 5790001688875

Hjælp til vore kunders leverandører:
Vejledning: Send faktura via EAN i e-conomic
Send jeres faktura elektronisk via Sproom

Kreditværdighed

kreditværdighed